Zal ik u helpen?

Wie is...

... Marleen van Staveren. U heeft mij misschien via deze site al een beetje leren kennen. Hieronder in het kort wie ik ben en waar ik voor sta.


Onbeperkt leven
Mijn statement in life is dat niemand nog het lijf heeft dat hij had toen hij werd geboren (als het toen al perfect was). Praat met mij niet over gehandicapt, minder-valide of mensen met een beperking. Je bent pas beperkt als je dat zelf toelaat. Ik zoek altijd naar waar iemand wl goed in is.

Serendipiteit vind ik een prachtig woord en een bijzonder fenomeen: toeval op je weg? Of is alles wat je tegenkomt, daar voor jou neergelegd. Bedoeld om je sterker en rijker te maken? Ik geloof in dat laatste.

Natuur
Dier en natuur zijn mijn beste vrienden. Ik wandel graag in dichte mist over de heide met mijn twee honden. Ik eet er uit en gebruik de natuur als mijn medicijnkast.

Creatieve denker
Ik ben een dagdromer. Kan uren met mezelf brainstormen om creatieve oplossingen of grootse plannen te verzinnen. Ik droom van de Camino naar Santiago de Compostella, van een groene kringloper, van een B&B voor minima, en van het Noorderlicht zien. En morgen zijn mijn dromen weer anders. Sommige komen uit, sommige niet. Maar het geeft me altijd energie en inspiratie.En u ... wie bent u? Waar droomt u van?


Praktische informatie: Ik volgde diverse HBO-opleidingen op het gebied van Human Resource Management, Personeelsbeleid en Organisatiekunde, certificeerde me bij NOLOC, SHL en LDC. Ik werk zowel als zelfstandige als parttime in loondienst. Sinds 1992 werk ik als HR-adviseur bij een woningcorporatie. Sinds 2007 werk ik voor ZTAP als coach/loopbaanadviseur. Op mijn LinkedIn profiel vindt u meer informatie

Ervaringen ...
Daphne (17) koos voor de opleiding Tandartsassistente...

Dromend van een eigen patisseriezaak ...

Financieel specialist zet eigen skiservice in de steigers....

Lees hier nog meer ervaringen van mensen die op 'stap' gingen ...